Print this page

Italijanski region Emilia-Romanja je pokrenuo poziv za podršku inovativnim start-apovima u početnoj fazi poslovanja, koji je takođe usmeren i na strane start-apove koji žele da dođu u region Emilia-Romanja (Italija) da pokrenu svoj posao.

Ukupni raspoloživi budžet za 2017. je 4,5 miliona, a iznos pojedinačnog finansiranja se kreće od 50.000 do 150.000 evra.

Detalji su dostupni ovde: http://www.emiliaromagnastartup.it/en/innovative/articles/2017/05/call-startups-2017-emilia-romagna-region

Za sve dodatne informacije obratite se na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

ASTER, inovacija agencija Emilia-Romanje, sprovodi niz inicijativa posvećenih inovativnim i kreativnim start up-ovima (vidi www.aster.it/en/startups). U slučaju da vas ova tema zanima, kontaktirajte Svevu Ruđero (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) i Valeriju Bandini (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…