Međunarodni sajam robnih marki PLMA 2024

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki „PLMA“ 2024, koji će se održati u Amsterdamu, Holandija, u periodu od 28. do 29. maja 2024. godine.

Na sajmu „PLMA“ 2024, srpski proizvođači će imati priliku da predstave svoje proizvodne programe na dva nacionalna štanda Srbije, u hali za prehrambene proizvode i u hali za neprehrambene proizvode.

PLMA” više od 35 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca.

U 2023. godini na sajmu je učestvovalo više od 2.600 izlagača od čega se 72 zemlje predstavilo nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo preko 16.000 stručnih posetilaca iz 120 zemalja.

Na dva nacionalna paviljona, pod sloganom „Your name, our quality", svoju bogatu ponudu predstavile su čak 36 domaće kompanije.

Za srpske kompanije koje su zainteresovane da izvoze svoje proizvode pod robnim markama trgovinskih lanaca, sajam „PLMA“  predstavlja šansu za poslovnu saradnju sa vodećim svetskim lancima supermarketa i maloprodajnim lancima kao i specijalizovanim prodavnicama.

Pravo na učešće na ovom sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva i preduzetnici registrovani u Republici Srbiji koji se bave proizvodnjom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Tekst Javnog poziva, kao i prateća dokumentacija dostupni su na stranici RAS.

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…