RAREI Beograd održala obuku “Priprema, pisanje i implementacija EU projekata”

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd održala je dvodnevnu obuku za zaposlene u Gradskoj upravi Grada Beograda na temu “Priprema, pisanje i implementacija EU projekata”. Obuka je održana 17. i 18. decembra 2018. godine u prostorijama RAREI Beograd.

Cilj obuke je uspostavljanje efikasnog institucionalnog i organizacionog okvira za povlačenje sredstava iz EU fondova za Grad Beograd.

Predavači su bili Snežana Radinović, direktor RAREI Beograd i Nikola Vujinović, pomoćnik direktora RAREI Beograd.

Obuci je prisustvovalo ukupno 22 predstavnika Gradske Uprave.

RAREI Beograd već četvrtu godinu za redom sprovodi obuke za zaposlene u Gradskoj upravi, jer samo profesionalno orijentisana javna administracija na lokalu ima dovoljno znanja i veština da odgovori na izazove i zadatke u procesu pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji.  

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…