Print this page
Počela obuka za zaposlene u Gradskoj upravi

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd započela je realizaciju obuka za zaposlene u Gradskoj upravi za pisanje i pripremu projekata. Obuka traje tri dana, od 18.10. do 20.10.2017. godine i održava se u Skupštini Grada, Trg Nikole Pašića 6, mala sala.

Obuka se realizuje u okviru projekta “Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi”, koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština.

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd angažovana je da sprovede tri trodnevne obuke iz oblasti pripreme i sprovođenja projekata za 75 zaposlenih u Gradskoj upravu i Gradskim opštinama.

Osnovni cilj projekta je uspostavljanje efikasnog institucionalnog i organizacionog okvira za stručno usavršavanje zaposlenih, jer samo profesionalno orijentisana javna administracija na lokalu ima dovoljno znanja i veština da odgovori na izazove i zadatke u procesu pristupanja Republike Srbije Evropskoj uniji.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…