RAREI organizovala obuke za pripremu i pisanje projekata EU

Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd započela je danas realizaciju obuke za pripremu i pisanje EU projekata. Obuka je namenjena predstavnicima Gradske uprave grada Beograda, javnih preduzeća i javnih komunalnih preduzeća.


Cilj obuke je da se polaznici, kroz interaktivan rad, upoznaju sa osnovnim postulatima evropskih politika, mogućim izvorima finansiranja, te da dobiju informacije kako da dođu do partnera i kako da na pravi način pripreme predlog projekta.

Obuka će biti realizovana za 100 predstavnika Gradske uprave grada Beograda, javnih preduzeća i javno-komunalni preduzeća.
Obuku realizuju zaposleni u Regionalnoj agenciji za razvoj i evrospke integracije Beograd, Ljiljana Marković i Nikola Vujinović.

 

RAREI

RAREI predstavlja ključnog nosioca razvojnih procesa grada Beograda kao evropskog regiona, kao i ključnog nosioca saradnje sa relevantnim međunarodnim i domaćim institucijama u procesu evropskih integracija. RAREI je akreditovana od strane Razvojne agencije Srbije. Naši članovi su Grad Beograd, Privredna komora Srbije i Institut ekonomskih nauka.

Gde se nalazimo

Kontakt

Topličin venac 11/4

11000 Beograd

tel/fax. +381 11 2186 730

tel/fax. +381 11 2186 740

RADNO VREME: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…