Менторинг услуга у функцији развоја малих и средњих предузећа

 У оквиру пројекта „Успостављање и промоција менторинг услуге за ММСПП у земљама Западног Балкана, фаза 2, 2017-2020“ који реализује Развојна агенција Србије (РАС) уз подршку Јапанске агенције за међународну сарадњу (ЈИЦА), у Београду је одржан састанак на коме су били присутни 

његова екселенција амбасадор Јапана у Републици Србији господин Јуницхи Маруyама,  представници Јапанске агенције за међународну сарадњу, ментори и представници регионалних агенција из Србије, представници партнерских организација из Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније, као и гости из Агенције за развој малих и средњих предузећа Бугарске.

Током панел дискусије разговарано је о развоју менторинг услуге у Србији, као и о трансферу знања који су ментори из Србије реализовали у земљама региона- Црној Гори, Македонији и Босни и Херцеговини.


Љиљана Марковић, координатор за регионални развој Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, представила је менторинг услугу коју је РАРЕИ Београд реализовала за компанију АМЦ из Београда. Бранислав Бајић, директор компаније АМЦ истакао је да је менторинг услуга веома важна за мала и средња предузећа из разлога што власнике и менаџмент подстиче да размишљају на другачији начин, са једне стране, док са друге стране дугорочно доприноси унапређењу и развоју компаније у различитим сегментима.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…