Одржана дводневна обука за припрему и писање ЕУ пројеката

У циљу подизања капацитета градских општина за повлачење средстава из европских и других међународних фондова, Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд одржала је дводневну обуку за припрему и писање ЕУ пројеката.

Обуци је присуствовало десет представника градских општина града Београда из следећих општина: Савски Венац, Чукарица и Лазаревац.

Полазници су кроз интерактиван рад, упознати са основним постулатима европских политика, могућим изворима финансирања, информацијама о начинима проналажења партнера и како да на прави начин припреме предлог пројекта.

Обуку су реализовали запослени у Регионалној агенцији за развој и евроспке интеграције Београд, Рафаел Пуповац и Никола Вујиновић.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…