Дијалогом до бољег привредног амбијента

Савет за запошљавање града Београда је у циљу сагледавања реалних потреба и проблема у пословању малих и средњих предузећа организовао округли сто „Дијалогом до циља“.

Драгомир Петронијевић, члан Градског већа и председник Савета за запошљавање, је нагласио да Град Београд жели да буде добар партнер и да директном комуникацијом са привредницима дође до заједничког циља, а то је бољи привредни амбијент.

Снежана Радиновић, директорка Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, је истакла да Регионална агенција кроз програме подршке које реализује пружа подршку развоју микро, малих и средњих предузећа који послују на територији града Београда.

Представници сектора микро, малих, средњих предузећа и предузетника (ММСПП) су, кроз конструктиван дијалог, истакли кључне проблеме у пословању, као и предлоге за унапређење постојећих и развој нових програма подршке.

Град Београд ће кроз комуникацију са надлежним институцијама на нивоу Републике и Града покушати да у наредном периоду, на основу предлога представника сектора ММСПП, разреши одређене проблеме који су истакнути, као и да предложи креирање нових програма подршке који су значајни за развој сектора ММСПП.

На округлом столу су, поред Града Београда и Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, били присутни и представници Фонда за развој Републике Србије и Привредне коморе Београд.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…