Развојна агенција Србије (РАС) обавештава све потенцијалне предузетнике који су у току 2017. конкурисали за „Програм подршке почетницима за започињање посла – Старт ап“, да ће коначне одлуке о додели бесповратних средстава бити донете најкасније до краја маја, 2018. године.

Због великог интересовања за учешће у Програму и више од 1.200 пристиглих пријава, и даље су у току одбране пројектних идеја пред Комисијом за преглед и оцену пројеката, те активности у спровођењу Програма трају дуже него што је планом предвиђено.
 
Све информације у вези са одабраним корисницима средстава подстицаја по овом програму, биће благовремено објављене на интернет страници Развојне агенције Србије (www.рас.гов.рс).
 
Сви пријављени кандидати ће информације о резултатима Програма моћи да добију и у регионалним развојним агенцијама широм Србије у којима су поднели пријаве, а биће обавештени и писменим путем.
 
РАС је, у сарадњи са регионалним развојним агенцијама, током 2017. године, започела реализацију „Програма подршке почетницима за започињање посла – Старт уп“, у циљу отварања нових микро, малих и средњих привредних друштава и предузетничких радњи, као и подстицања отварања нових радних места.

 
Хвала на разумевању,
 
Развојна агенција Србије

Опширније:http://ras.gov.rs/rs/kreiraj-zivot/otvoreni-pozivi-konkursi/obavestenje-program-start-up-2017#

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…