Изабрани најбољи ментори Србије на додели признања “MENTOR AWARD”

Признање „MENTOR AWARD“ најуспешнијим менторима Србије ове године додељено је у 2 категорије, за старт уп и зрела предузећа.

У категорији ментора старт уп фирми изабрана је Љиљана Марковић из Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, а у категорији ментора зрелих фирми, Добрила Судимац Мратинковић из Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа.

Додела признања “Mentor Award” обухватила је представљање најбоље праксе ментора из Србије који су пружили услугу менторига предузећима. На овај начин ментори су имали прилику да покажу не само пројекте на којима су радили и изазове са којима су се сусретали већ и решења која су примењивали за конкретне проблеме. Размена ових искустава са терена се показала као најбољи начин да се додатно унапреди рад свих ментора, истакла је Ана Жегарац, менаџер пројекта.
 
Награде су победницима уручили Хађиме Фукуда, заменик шефа Канцеларије JICA Balkan Office, Менаџер Пројекта RAS-JICA из Развојне агенције Србије Ана Жегарац, и Шињићиро Като JICA експерт за МСП Пројекат.
 
Дводневни скуп ментора и уручење признања, део је пројекта "Оснаживање и даље успостављање услуге менторинга за мала и средња предузећа у земљама Западног Балкана" који је пети у низу пројеката у оквиру сарадње, а који Развојна агенција Србије има већ 17 година са Јапанском агенцијом за међународну сарадњу (JICA).

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…