SEE AUTOMOTIVE CONFERENCE 2023

Девета по реду конференцији “SEE Automotive – Connect&Supply” ће се одржати од 30. до 31. маја, 2023. године у хотелу Crown Plaza у Београду

Конференција “SEE Automotive – Connect&Supply 2023” окупиће преко 250 представника компанија аутомобилског сектора из Југоисточне Европе и више од 20 еминентних говорника.

Главне теме овогодишње конференције биће развој нових технологија, е-мобилност, као и улазак компанија у ланце добављача, док је главни циљ догађаја повезивање OEM произвођача, TIER1&2 компанија и релевантних јавних институција, како би се подстакао развој аутомобилске индустрије у региону југоисточне Европе.

Овогодишњу конференцију отвориће Игор Вијатов, директор Аутомоблског кластера Србије, а присутнима ће се обратити и в.д. директора РАС Радош Газдић, Томислав Кнежевић, руководилац GIZ Пројекта за развој приватног сектора, као и Магдалена Сољакова испред Међународне финансијске корпорације – IFC.

О актуелним плановима ОЕМ и TIER1&2 компанија, изазовима и потенцијалима за добављаче из Југоисточне Европе, као и могућностима за развој и примену иновација у аутомобилској индустрији, током два дана Конференције, говориће представници најзначајнијих светских аутомобилских компанија и пратећих индустрија: ZF, Continental, Daimler, Nidec, Mitshubishi electric, ElevenEs, Vorwerk & Sohn, Draexlmaier Group и многих других.

Другог дана конференције, у оквиру Европске мреже предузетништва, Развојна агенција Србије организује b2b пословне сусрете. Претходно одржане SEE Automotive конференције значајно су допринеле пословном развоју SEE аутомобилских компанија и показале да постоји потреба да b2b сусрети постану традиционални начин повезивања и размене искустава. И ове године, велике Тier1 компаније ће представити процес уласка у ланце добављача, као и тренутне потребе на тржишту  за аутомобилским компонентама.

Организатор конференције је AC Serbia (Automotive Cluster Serbia) у сарадњи са Развојном агенцијом Србије, а уз подршку Немачке организације за међународну сарадњу GIZ.

AC Serbia је мрежа српских компанија и организација које се баве производњом делова и компоненти за аутомобиле, односно пружањем услуга у аутомобилском сектору. Мисија AC Serbia повезује пословање и умрежавање научних, развојних и јавних институција у покретању заједничких развојних пројеката, јачању конкурентности својих чланица, постизању профитабилног позиционирања у ланцу вредности добављача међународних произвођача аутомобила и индиректно утиче на побољшање економске ситуације у оквиру целог сектора добављача аутомобила.

АГЕНДА ДОГАЂАЈА

Више информација о самој конференциј, као и о начину пријаве за учешће можете пронаћи на сајту:

https://www.seeautomotive.com/

Учешће на b2b сусретима је бесплатно, али је потребно регистровати се путем линка:

https://see-automotive-connect-supply-2023.b2match.io/

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…