Jавни позив за учешће у програму подршке организацији конференција и других догађаја који доприносе промоцији и популаризацији електронских комуникација и информационо-комуникационих технологија

Министарство трговине, туризма и телекомуникација упућује Јавни позив заинтересованим удружењима, фондацијама, образовно-васпитним, научноистраживачким и иновационим организацијама за подношење Предлога пројекта за организовање конференција и других догађаја који доприноси промоцији и популаризацији електронских комуникација и информационо-комуникационих технологија, ради учествовања у Програму подршке.

Предложени пројекти треба да се односе на организацију конференција и других догађаја који доприносе промоцији и популаризацији електронских комуникација и информационо-комуникационих технологија. Поменути догађаји морају да допринесу информисању стручне и шире јавности у вези са напретком и достигнућима у овим областима, да обухвате теме које су од значаја за њихов развој, као и да пруже подршку у размени сазнања и искустава између стручњака у овој области.

Максимални износ бесповратних финансијских средстава који може бити додељен износи 2.000.000,00 динара по пројекту.

Рок: 31. октобар 2016. године до 15:30 часова.

Опширније: http://mtt.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske/

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…