Сајам и конференција ELECTRONICA 2024

Највећи светски сајам електронике ELECTRONICA 2024 одржаће се 12. до 15. новембра у Минхену, Немачка. Пријаве за наступ, у оквиру националног штанда Србије, отворене су 27. фебруара

РАС И Привредна комора Србије заједнички организују наступ домаћих компанија на највећем сајму технологија, производа и решења и сектору електронике. Сајам Electronica одржава се сваке друге године, и изнова окупља водеће компаније из области електронике и технологије, инжењере, дизајнере, произвођаче и стручњаке из целог света.

На сајму Electronica, посетиоци имају прилику да се упознају са најновијим технолошким иновацијама кроз различите секторе, укључујући електронику, енергетику, медицинску електронику, транспортну технологију и још много тога. Минхенски сајам Electronica представља платформу која пружа могућност компанијама да представе своје најновије производе и технолошка решења, док истовремено посетиоцима омогућава да стекну увид у будуће трендове, као и размену искуства са стручњацима из индустрије.

Осим изложбеног простора, сајам Electronica нуди богат програм предавања, панела и радионица које покривају широк спектар тема, од технолошких иновација до пословних стратегија. Посетиоци имају прилику и да се упознају и са најновијим истраживањима и развојем, као и да учествују у дискусијама са лидерима индустрије.

На манифестацији одржаној 2022. године представило се 2.140 излагача, а сајам је посетило преко 70.000 професионалних посетилаца из 100 земаља.

Текст Јавног позива, као и пратећа документација доступни су на страници РАС.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…