Oтворене пријаве за сајам AUTOMECHANIKA 2024

ПКС и РАС организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем међународном сајму аутомобилске индустрије AUTOMECHANIKA 2024. Пријаве за учешће отворене су до уторка, 27. фебруара

Јавни позив за сајам Automechanika део је Програма интернационализације привредних друштава, који заједнички спроводе РАС и ПКС, а у циљу подршке домаћим фирмама приликом изласка на инострана тржишта, стварања нових пословних контакта и поспешивања извоза.

Automechanika Frankfurt водећи је светски сајам ауто индустрије, који се од 1971. oдржава сваке друге године. Ове године, у периоду од 10. до 14. септембра, Automechanika је место сусрета  водећих произвођача резервних делова и опреме за аутомобиле. Главне теме овогодишње манифестација која се одржава под под слоганом „Driving Transformation“ биће трансформација индустрије ауто делова, нове технологије, као и иновације у индустрији.

На претходно одржаној манифестацији 2022. године, учествовало је преко 2.800 излагача из 70 земаља, док је догађај посетило преко 78.000 професионалних посетилаца.

Текст Јавног позива као и пратећа документација доступни су на страници РАС.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…