PRODEXPO 2024

Међународни сајам прехрамбене индустрије "PRODEXPO" 2024 ће се одржати у Москви, од 05. до 09. фебруара 2024. године, а пријаве за заинтересоване компаније отворене су до петка 13. октобра 2023. године.

Развојна агенција Србије и Привредна комора Србије организују наступ српских привредника у оквиру националног штанда Србије на предстојећем 31. Mеђународном сајму прехрамбене индустрије „PRODEXPO“2024.

PRODEXPO је највећa и најзначајнијa специјализована изложба прехрамбене индустрије у Русији и Источној Европи, у оквиру које се организују сусрети произвођача/извозника и дистрибутера и представника водећих малопродајних ланаца. Сајам годишње посети око 70 хиљада посетилаца из око 106 земаља који имају прилику да се упознају са производним програмом више од две хиљаде излагача из 35 земаља.

Право на учешће на овом сајму у оквиру националног штанда имају привредна друштва и предузетници регистровани у Републици Србији који се баве производњом прехрамбених производа.

На претходно одржаном, јубиларном, 30. Међународном сајму прехрамбене индустрије Prodexpo, 17 предузећа домаћег прехрамбеног сектора је наступило у оквиру националног павиљона Србије. Представљени су програми смрзнутог и сушеног воћа, поврћа и печурака, ајвара, џемова и воћних намаза, природних и свеже цеђених сокова, до кондиторских, млечних и месних производа, вина и алкохолних пића. Остварено је око 870 контаката и разговора, потписано 16 предуговора, а договорени су нови извозни аранжмани вредни више од шест милиона евра.

Текст Јавног позива, као и пратећа документација доступни су на страници РАС.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…