Print this page
Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА - Секретаријат за привреду објављује ЈАВНИ КОНКУРС за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности

Текст јавног конкурса и пропратну документацију можете погледати/преузети овде.

 

НАЧИН И РОКОВИ ПОДНОШЕЊА ПРИЈАВА


Прецизно и тачно попуњена Пријава са пратећом документацијом (у складу са Јавним конкурсом), подноси се лично или поштом на писарницу Градске управе града Београда, Секретаријата за привреду (Краљице Марије бр. 1), у запечаћеној коверти, на којој мора да пише:

На предњој страни:

Секретаријат за привреду Градске управе града Београда, Краљице Марије 1/XVII, Београд Назнака - „Јавни конкурс за доделу средстава за подршку развоја иновативних делатности – не отварати”

На полеђини коверте обавезно навести име и презиме и адресу подносиоца пријаве и контакт телефон.

Рок за подношење пријава са пратећом документацијом и допуна на писарници Градске управе града Београда је 15.09.2023. године, до 15.00 часова.

Пријаве и допуне поднете препорученом пошиљком предате пошти најкасније до 15.09.2023. године до 15.00 часова, сматраће се благовременим.

Неблаговремене, непотпуне и пријаве послате на други начин (нпр. факсом или е-маилом), или достављене на друге адресе, неће се разматрати. Није могуће накнадно употпунити документа која недостају, а која су наведена у Јавном конкурсу, након истека рока за подношење пријава. Пријава и приложена документација не враћају се подносиоцу пријаве.

За додатне информације се можете обратити на телефон  011/715-7379, 011/715-7356 и путем е-маил-а: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…