Бесплатна онлине обука у октобру 2023. године

Регионална агенција за развој и европске интеграције Београд д.о.о., у склопу Стандардног сета услуга за ММСПП организује бесплатну онлине обуку за Почетнике у пословању. 

 

Обука ће се реализовати 12-13.10.2023. године, од 10 часова, преко Зоом платформе.

Пружиће вам драгоцене информације и вештине за успешан старт у пословном свету.

 

Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и добити даље инструкције. Приликом пријаве потребно је да оставите име, презиме и контакт телефон. Број места је ограничен. 

 Ова обука је прилагођена свима који размишљају о покретању властитог посла или су тек започели своју предузетничку каријеру. Без обзира на вашу тренутну позицију, ова обука вам може помоћи да развијете вештине потребне за успех у пословању.

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…