Дан отворених врата за жене предузетнице

Још један "Дан отворених врата за жене предузетнице" који ће се одржати у просторијама Регионалне агенције за развој и европске интеграције Београд, Топличин венац 11, 4. спрат, 02.10.2023. године, од 10 до 14 часова. 

Циљ овог догађаја је подржати и оснажити жене које већ имају своје компаније или оне које тек размишљају о започињању своје фирме. На овом догађају желимо вам дати кључне информације о пословању:

 

1. Започињање пословања - пружићемо вам корисне информације о корацима које би требало предузети како бисте успешно покренули сопствени посао. Било да размишљате о предузетништву или већ имате идеју, овај део ће вам помоћи да разумете основе. 

2. Финансијска подршка - разговараћемо о различитим опцијама финансијске подршке доступним женама предузетницама, укључујући кредите и бесповратна средства. Разјаснићемо како да приступите средствима која ће вам помоћи да остварите своје пословне циљеве. 

3. Нефинансијска подршка - менторинг, обуке, саветодавне услуге и умрежавање игра кључну улогу у развоју пословања. 

Без обзира да ли сте већ у послу или тек размишљате о њему, позивамо све жене да нам се придруже на овом догађају како бисмо заједно градили успешне предузетничке приче и допринели развоју предузетништва међу женама. 

Сви заинтересовани могу се пријавити на емаил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

 

РАРЕИ

РАРЕИ представља кључног носиоца развојних процеса града Београда као европског региона, као и кључног носиоца сарадње са релевантним међународним и домаћим институцијама у процесу европских интеграција. РАРЕИ је акредитована од стране Развојне агенције Србије. Наши чланови су Град Београд, Привредна комора Србије и Институт економских наука.

Где се налазимо

Контакт

Топличин венац 11/4

11000 Београд

тел/факс +381 11 2186 730

тел/факс +381 11 2186 740

РАДНО ВРЕМЕ: 07:30-15:30

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…